Kauden suosikkituotteet KAMPANJASIVU avattu!

eKukka.fi sivuilla on auennut kampanjasivu, joilla kuluttajille esitellään sesonkien KAUDEN SUOSIKKITUOTTEET. Ottamalla tuotteet, tai osan niistä, eKukka- verkkokauppaan myyntiin tulee liikkeesi näkyviin kampanjasivun paikkakunta-hakuun.

Kauden suosikkituotteita on tällä hetkellä kolme, ne ovat ystävän- ja naistenpäivään sopivia kimppuja. Nämä ovat ennaltasuunniteltuja tuotteita, joissa hinta, kuvat ja tuotetekstit ovat kaikille samoja eikä niitä voi muuttaa.

Kampanjasivu

Ohjeet kauppiaalle Kauden suosikkituotteen lisäämiseksi verkkokauppaan

Seuraamalla ohjeita saat Kauden suosikkituotteet verkkokauppaasi myyntiin. Kun tuotteet ovat verkkokaupassasi, linkittyy kauppasi automaattisesti kampanjasivun paikkakunta-hakuvalikkoon!

Tästä klikkaamalla ohjeisiin!

F3 tapahtuma

eKukka osallistui 1.2 Suomen Kukkakauppiasliiton järjestämään kotimaisten tukkujen ja kukkienvälittäjien yhteiseen F3 Teams-tapahtumaan, jossa keskusteltiin viime ja tämän vuoden näkymistä alallamme, sekä käsiteltiin SKKL:n jäsenistön lähettämiä kysymyksiä ja palautetta. 

Yksi isoimmista puheenaiheista oli kiristynyt maailmantilanne, ja hintojen nousu tukku-puolella. Syitä ovat mm. energiahintojen raju kasvu, akuutti työntekijäpula sekä kuljetuskustannusten hurja nousu. 

Kiitos tapahtumassa SKKL:n piirien jäseniltä saamastamme palautteesta! Päällimmäiseksi toivomukseksi nousi eKukan lahjakortti. Tämä on jo ollut tiimimme suunnittelupöydällä, ja toivottavasti tänä vuonna pääsemme lanseeraamaan sen!

Muista mainostaa!

Mainosta ajoissa asiakkaillesi tulevia sesonkeja! Valmista eKukka -mainosmateriaalia löydät:

https://www.dropbox.com/home/eKukka-yhteiset%20kuvat/eKukka-mainokset-yleiset/eKukka-mainokset-kauppiaille

Seuraa meitä somessa