Loimme verkkokaupoille uuden ekosysteemin

Olemme olleet etulinjassa kehittämässä kukkakauppojen digitalisaatiota. Onnistuimme luomaan helppokäyttöisen kauppa-alustan, jossa yrittäjät saavat toteuttaa vapaasti omaa visiotaan samalla hyötyen yhteisestä markkinapaikasta.

Luomme verkkokaupoille ekosysteemin, josta kaikki hyötyvät ja jossa kilpailu on reilua. Markkinoimme alustaa, jotta kauppiaat saisivat mahdollisimman suuren määrän asiakkaita kauppoihinsa. Me hoidamme tekniikan – mahtavat kauppiaamme hoitavat myynnin.

Tuotamme verkkokauppa-alustoja

Teemme helppokäyttöisiä verkkokauppa-alustoja kukka- ja leipomoalan yrityksille. Palveluidemme kulmakivenä on helppokäyttöisyys ja yrittäjäystävällisyys. Liiketoimintamme pohjautuu verkkokauppojen kautta tapahtuvasta myynnistä saatuun provisioon.

Kauppa on aina yrittäjän oma

Verkkokauppa on aina täysin yrittäjän oma. Yrittäjä saa päättää tuotteet, hinnat ja toimitusalueet. Me huolehdimme tekniikasta ja palvelun kehityksestä. Yrittäjänä voit keskittyä vain myymiseen.

Yhteinen hakupalvelu

Yhteisen hakupalvelun avulla tavoitat maksimaalisen määrän asiakkaita. Me markkinoimme alustaa, jotta mahdollisimman moni löytäisi juuri sinun kauppasi.

työmme

eKukka.fi

eKukka.fi on nykyaikaistanut kukkien myynnin kuluneiden vuosien aikana. eKukassa jokainen yrittäjä saa päättää oman verkkokaupan asioista ja samalla hyötyä eKukan yhtenäisestä ja tunnetusta brändistä.

Puusti.fi

Puusti sai alkunsa keväällä 2021, kun hyvin hautuneesta ideasta päätettiin luoda jotain konkreettista ja maukasta. Puusti toimii eKukan kanssa vastaavalla alustalla ja palvelu on suunnattu leipomoille, kahviloille ja konditorioille.