Naistenpäivä lähestyy

Tule poikkeamaan Kukkakaffeelle! Ensi keskiviikkona aloitetaan eKukka-kauppiaille, eli juuri sinulle, tarkoitettu rento viikottainen päiväkahvittelu-livetapaaminen, joka toteutetaan verkossa Google Meet-sovelluksen kautta. Vaihdellaan kuulumisia, pohditaan ajankohtaisia asioita ja voit kysellä eKukkaan liittyviä kysymyksiä. Linkki ja ohjeet Meet-tapaamiseen tulee aina viikon alussa eKukkaverkkokauppiaat-ryhmään. 

Kauden suosikkituotteet

Opimme Kauden suosikkituotteista, että yhteiset tuotteet myyvät hyvin ja kauppiaat arvostavat valmiiksi suunniteltuja tuotteita. Näitä on jatkossa tulossa lisää ja autamme niiden luonnissa verkkokauppaan. Kampanjasivu sen sijaan ei saavuttanut tavoitteita mittareiden mukaan ja sitä ei enää toteuteta jatkossa. Yhteisten tuotteiden kuvat siirtyvät galleriaan, mutta kauppias ei sitoudu niitä myymällä enää kampanjasivulle. Voitte muuttaa tuotteiden hintoja. Tuotenimet suosittelemme pitämään samoina.

12 yötä Naistenpäivään!

Alla muutama tieto vuoden 2021 Naistenpäivästä. Tässäkin sesongissa näyttää siltä, että kuluttajien ostot niin verkko- kuin kivijalkakaupassa painottuvat juuri itse sesonkipäivään.

CABAPP TARJOUS AVUKSI NAISTENPÄIVÄN KULJETUKSIIN

CabApp tarjoaa nyt uusille palvelun tilaajille 2 ensimmäistä kuljetusta ilmaiseksi! Tarjous on voimassa 25.2. – 31.3. Olisiko tässä mainio lisäapu vaikka naistenpäivään? Kuljetuspalvelun voi ottaa vaikka oman kuljetuksen rinnalle, tilaaminen ei velvoita käyttämään palvelua yksistään, voit käyttää sitä tarvittaessa. 
Mikäli paikkakunnallasi ei palvelua vielä ole, ota yhteys meihin tuki@ekukka.fi tai CabAppin Pasi Louheen p.0504317255 / pasi.louhe@cabapp.fi niin selvitetään palvelun mahdollisuus!

Toivottu ja hyvin suosittu Kaunein Morsiuskimppu -kilpailu avautuu jälleen! Ohjeet osallistumisesta tulevat eKukkakauppiaat -Facebookryhmään. 

Seuraa meitä somessa