Flowebin juuret

Flowebin tarina alkaa virallisesti vuodesta 2014, mutta syy tälle kaikelle löytyy vuosikymmenten takaa. Alkuaskeleet kukkakauppa-alalle syntyivät, kun Mikan ja Pasin vanhemmat omistivat kukkakaupan. Ymmärrys pienyrittäjyydestä ja yrittäjien tarpeista sai veljekset pohtimaan sitä, miten ja millä tavalla kukkakauppiaita voisi auttaa verkkokaupan perustamisessa.

eKukka.fi konsepti syntyi floristimestari Pasi Kivilompolon ideasta. Pasi kertoi ideastaan veljelleen Mikalle ja muutamaa vuotta myöhemmin eKukka.fi päätettiin perustaa.

2021-

Flowebin tulevaisuus näyttää valoisalta. eKukka.fi kauppiaita on kohta jo 600 ja tilausmäärät kasvavat jatkuvasti. Puusti.fi sivusto saavuttaa piakkoin 10 kauppiaan rajan ja myyntimäärät ovat kohonneet mukavasti.

2021

Puusti.fi syntyy

Keväällä 2021 Puustin tuoksu valtasi Flowebin. Puustin resepti on eKukasta tuttu, sillä se ne toimivat samalla alustalla. Idea oli hautunut yrityksessä jo muutaman vuoden, mutta nyt aika oli kypsä toteuttaa tämä maukas idea.

2020

Verkkokaupan läpimurto

Vuonna 2020 kuluttajien ostokäyttäytyminen muuttui suuresti varsinkin erikoiskaupan alalla. Kauppiaamme vastasivat kysynnän kasvuun tekemällä huipputyötä ja myivät alustamme kautta yli viidellä miljoonalla eurolla kukkia.

Floristi
Kasvu

2018

Myynti yli miljoonan

Kolme vuotta myöhemmin kauppoja oli jo 340. Yhdessä mahtavien kauppiaiden kanssa rikoimme ensimmäistä kertaa miljoonan rajan myynneissä.

2015

eKukka.fi syntyy

eKukan siemen kylvettiin vuonna 2015, kun ensimmäiset verkkokaupat avattiin. Palveluun liittyi aluksi 4 kauppiasta, mutta jo ensimmäisen vuoden päätteeksi kauppiaita oli jo 40.

ekukan synty