Työskentely Flowebilla antoi mahdollisuuden toteuttaa itseään ja käyttää monia koulussa hankittuja taitoja

Kunnollisesta perehdytyksestä hyvä startti harjoittelulle

Floweb tuottaa verkkokauppa-alustoja kukkakaupoille ja leipomoille, joten työ on paikoitellen aika teknistä. Hyvä perehdytysjakso antoi mielenrauhan ja riittävästi aikaa perehtyä kaikkiin ohjelmistoihin, jotta työn varsinainen aloittaminen sujui ongelmitta. Etätyöskentelyssä ei ole aina itsestäänselvää, että perehdytys voitaisiin järjestää riittävän laadukkaasti, mutta täällä se onnistui loistavasti.

Käytössä koko työkalupakki

Työtehtävät olivat hyvinkin monipuolisia. Sain olla kehittämässä brändiä Puusti.fi kauppa-alustalle, suunnitella markkinointitoimenpiteitä, suunnitella verkkosivustoja ja opetella kaikkia tulevaisuuden ekonomille hyödyllisiä taitoja. Sain olla mukana asiakkuuksien eri vaiheissa aina myynnistä tukipalveluihin.

Oppia alan huipuilta

Työkaverit täällä ovat huipputaitavia ja auttavaisia. Sain oppia uusia taitoja seuraamalla muiden taiturien työskentelyä. Pääsin myös seuraamaan muiden organisaatioiden työskentelytapoja erilaisissa kokouksissa. Erityisesti Leipurin Oyj:n ammattimaisuus leipomoalalta jätti syvän vaikutuksen. Kokonaisuudessaan harjoittelujakso oli todella hyödyllinen ja se opetti paljon verkkoliiketoiminnasta. 

Luovuudelle oli runsaasti käyttöä työharjoittelun aikana

Opiskelen toista vuotta kauppatieteitä Oulun yliopistossa ja suoritin ensimmäisen harjoitteluni Flowebillä toukokuussa 2021. Harjoittelupaikkana Floweb on hyvin monipuolinen, eikä kahta samanlaista päivää ole koskaan. Täällä saa haastaa itseään ja oppia lisää taitavilta työkavereilta.

Vinski Kivilompolo

Myynti & Markkinointi -harjoittelija, Floweb Oy