Loimme verkkokaupoille uuden ekosysteemin

Olemme olleet etulinjassa kehittämässä kukkakauppojen digitalisaatiota. Onnistuimme luomaan helppokäyttöisen kauppa-alustan, jossa yrittäjät saavat toteuttaa vapaasti omaa visiotaan samalla hyötyen yhteisestä markkinapaikasta.

Luomme verkkokaupoille ekosysteemin, josta kaikki hyötyvät ja jossa kilpailu on reilua. Markkinoimme alustaa, jotta kauppiaat saisivat mahdollisimman suuren määrän asiakkaita kauppoihinsa. Me hoidamme tekniikan – mahtavat kauppiaamme hoitavat myynnin.

Tuotamme verkkokauppa-alustoja

Teemme helppokäyttöisiä verkkokauppoja kukkakaupoille, leipomoille, kahviloille ja konditorioille. Palveluidemme kulmakivenä on helppokäyttöisyys ja yrittäjäystävällisyys.

Kauppiaaksi liittyminen on riskitöntä. Verkkokaupan perustaminen on maksutonta, sillä liiketoimintamme pohjautuu verkkokauppojen kautta tapahtuvasta myynnistä saatuun provisioon. Eli ei kuluja ellei onnistuneita kauppoja.

 

Kauppa on aina yrittäjän oma

Yrittäjänä saat päättää tuotteet, hinnat ja toimitusalueet. Me huolehdimme tekniikasta ja palvelun kehityksestä. Voit siis keskittyä vain myymiseen ja tuotteiden valmistamiseen.

Kaikki kauppamme löytyvät saman katon alta yhteisestä hakupalvelusta. Yhteisen hakupalvelun avulla tavoitat enemmän asiakkaita. Me markkinoimme alustaa, jotta mahdollisimman moni löytäisi juuri sinun kauppasi.

eKukka.fi

Suomen suurin kukkakauppa

Palvelusta löydät yli 500 taitavaa kukkakauppiasta yli 200 paikkakunnalta. Tilaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Kaikki kukkaostot teet kätevästi kotimaisella Paytrail – maksupalvelulla.

Kukkia klikkauksella

eKukka.fi palvelu on kehitetty kuluttajien ja kukkakauppiaiden tarpeisiin. Kuluttajana teet aina oston suoraan oman kukkakauppiaasi valikoimasta. Näin tiedät keneltä ostat, kuka tilauksesi tekee ja toimittaa sen haluamallasi tavalla. 

ekukan asiakkaat

Puusti.fi

Puusti verkkokauppa toimii mobiilissa

Verkkokauppa leipomoille

Palvelu on suunnattu leipomoille, kahviloille ja konditorioille. Puusti.fi on leipomoyrittäjille helppo tapa perustaa verkkokauppa. Puustin verkkokaupan avulla myös tilausten hallinta on helpompaa.

Verkkokauppa, joka on nopea perustaa

Puustiin liittyminen on nopeaa, eikä se vie sinulta kallista aikaasi. Me hoidamme puolestasi teknisen puolen, sinä saat keskittyä herkkujen luomiseen. Kiinnostuitko omasta verkkokaupasta leipomollesi? Laita rohkeasti viestiä osoitteeseen tuki@puusti.fi niin jutellaan lisää.

Kauppojen ominaisuudet

Kauppiaana pääset nauttimaan laadukkaasta järjestelmästä ja ensiluokkaisesta palvelusta. Tämän lisäksi saat apua verkkokaupan kehittämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen.

Itsenäisyys

Verkkokauppa on aina yrittäjän omassa hallinnassa.

Säännölliset päivitykset

Kehitämme alustaa paremmaksi palautteen pohjalta, jotta voisimme olla entistä parempia.

Tukipalvelut

Tukipalvelumme auttavat sinua tai asiakkaitasi aina tarvittaessa.

ei kuluja ellei kauppaa

Liittyminen on ilmaista ja riskitöntä, sillä kuluja ei synny ilman toteutunutta myyntiä.

R

Helppokäyttöisyys

Jos osaat käyttää sähköpostia, selviät varmasti kaupan ylläpidosta.

kuvagalleria

eKukka.fi palvelun käyttäjänä pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa valmiita tuotekuvia.