Verkkokauppa joka vastaa yrittäjien tarpeisiin

eKukka.fi konsepti syntyi floristimestari Pasi Kivilompolon ideasta. Pasi kertoi ideastaan veljelleen Mikalle ja muutamaa vuotta myöhemmin eKukka.fi päätettiin perustaa.

Alkuaskeleet kukkakauppa-alalle syntyivät, kun Mikan ja Pasin vanhemmat omistivat kukkakaupan. Ymmärrys pienyrittäjyydestä ja yrittäjien tarpeista sai veljekset pohtimaan sitä, miten kukkakauppiaita voisi auttaa verkkokaupan perustamisessa.

2022 – Tasaisen kasvun vuosi

Vuonna 2022 tavoitteenamme on vakiinnuttaa eKukka osaksi kukkien ostokulttuuria sekä löytää uusia keinoja palvella asiakkaita yhä monipuolisemmin ja paremmin.

 2021 – Puusti.fi syntyy

Vuonna 2021 Puusti.fi päätetään perustaa. Idea eKukan kaltaisesta verkkokaupasta leipomoalalle oli hautunut yrityksessä jo pidempään, mutta nyt oli sopiva aika toteuttaa tämä maukas idea. Puusti.fi on saavuttamassa piakkoin 10 kauppiaan rajan.

2020 – Verkkokaupan läpimurto

Vuonna 2020 kuluttajien ostokäyttäytyminen muuttui suuresti. Kauppiaamme vastasivat kasvaneeseen kysyntään huipputuloksella ja myivät alustamme kautta tuotteita yli viidellä miljoonalla eurolla.

2018 – Myynti yli miljoonan

Kolme vuotta myöhemmin kauppoja oli jo 340. Yhdessä mahtavien kauppiaiden kanssa eKukan kautta myytiin yli miljoonan euron edestä tuotteita vuonna 2018.

2015 – eKukka.fi syntyy

Ensimmäiset eKukka.fi-verkkokaupat avattiin syksyllä 2015. Palveluun liittyi aluksi 4 rohkeaa kauppiasta, mutta kauppiasmäärä kasvoi nopeasti, ja vuoden lopussa kauppiaita oli  40.

Tätä kaikkea teemme