Verkkokauppa joka vastaa yrittäjien tarpeisiin

eKukka.fi konsepti syntyi floristimestari Pasi Kivilompolon ideasta. Pasi kertoi ideastaan veljelleen Mikalle ja muutamaa vuotta myöhemmin eKukka.fi päätettiin perustaa.

Alkuaskeleet kukkakauppa-alalle syntyivät, kun Mikan ja Pasin vanhemmat omistivat kukkakaupan. Ymmärrys pienyrittäjyydestä ja yrittäjien tarpeista sai veljekset pohtimaan sitä, miten kukkakauppiaita voisi auttaa verkkokaupan perustamisessa.

2022 – Tasaisen kasvun vuosi

Vuonna 2022 tavoitteenamme on vakiinnuttaa eKukka osaksi kukkien ostokulttuuria sekä löytää uusia keinoja palvella asiakkaita yhä monipuolisemmin ja paremmin.

2020 – Verkkokaupan läpimurto

Vuonna 2020 kuluttajien ostokäyttäytyminen muuttui suuresti. Kauppiaamme vastasivat kasvaneeseen kysyntään huipputuloksella ja myivät alustamme kautta tuotteita yli viidellä miljoonalla eurolla.

2018 – Myynti yli miljoonan

Kolme vuotta myöhemmin kauppoja oli jo 340. Yhdessä mahtavien kauppiaiden kanssa eKukan kautta myytiin yli miljoonan euron edestä tuotteita vuonna 2018.

2015 – eKukka.fi syntyy

Ensimmäiset eKukka.fi-verkkokaupat avattiin syksyllä 2015. Palveluun liittyi aluksi 4 rohkeaa kauppiasta, mutta kauppiasmäärä kasvoi nopeasti, ja vuoden lopussa kauppiaita oli  40.

Tätä kaikkea teemme