Syksy-kategoria avautuu 1.9.

Syksy-kategoria avautuu 1.9. ja on auki 31.10. asti. Valmistaudu tulevaan sesonkiin ajoissa ja laita verkkokauppaasi myyntiin syksyisiä kukkakimppuja. Kun sesonkiin on laitettu vähintään neljä tuotetta, se tulee näkymään etusivulla karusellissa.

Jotta sesonkituote tulee automaattisesti näkyviin sesongin alkaessa ja piiloutuu sen loputtua, varmista nämä asiat Omat tuotteet -välilehdeltä:

– Tuotteen sesonkinäkyvyydeksi on valittu “Syksy”
– Tuote on näkyvissä vain sesongissa
– Tuotteen kohdalla on vihreä silmä, eli se on myynnissä

Avainlippu kaikkien eKukka-verkkokauppojen käyttöön!

eKukka on lunastanut kaikille eKukkaa käyttäville kukkakaupoille Suomalaisen Työn Liiton (STL) jäsenyyden. Näin saat Avainlippu-somepostauksen käyttöösi:

1. Lähetä valokuva liitetiedostona sähköpostiin tuki@ekukka.fi Voit lähettää muutaman kuvan, josta voimme valita sopivimman. Ota kuva niin, että siinä näkyy henkilöt, mutta jätä ympärille riittävästi tilaa, jotta voimme rajata sen formaattiin sopivalla tavalla.

2.Anna sähköpostin otsikoksi “Avainlippu, (kaupan nimi)”

3. Lähetämme sinulle vastauksena yllä olevan mallikuvan mukaisen vedoksen. Kun ole hyväksynyt vedoksen, voit käyttää kuvaa vapaasti kaikissa somekanavissasi. 

Huomasitko? Olemme kirjoittaneet somepostauksen julkaisseista kauppiasta artikkeleita eKukan blogiin! Jos olet julkaissut postauksen mutta et ole saanut meiltä haastattelukysymyksiä, ota meihin yhteyttä: tuki@ekukka.fi