Kiitos Äitienpäivästä, seuraavaksi Valmistujaiset!

Vaikka vielä on vähän pää pyörryksissä sesongin jäljiltä ja omituisia kohtia kropassa kolottaa, on yksi päälimmäisistä tunteista myös kiitollisuus. Kiitos kaupan koko tiimille joka työskenteli ja jousti, kiitos tavarantoimittajille hyvistä tuotteista ja kiitos asiakkaille kun jälleen valitsivat paikallisen kukkakaupan verkkokauppoineen. 

 Mekin täällä eKukassa haluamme kiittää teitä jälleen yhdestä yhteisestä Äitienpäivästä!

Äitienpäiväviikon odotuksia laski epävarmuutta hohkava maailmantilanne. Verkkokauppa-alan toimijat ovat raportoineet myynnin laskuista. Saavutettua tulosta pidämme torjuntavoittona, sillä se oli samankaltainen kuin 2021. Lauantain ja varsinkin sunnuntain myynti kasvoi viime vuodesta. Hienoa, että niin moni toimitti tilauksia myös sunnuntaina!

SIIVOTAAN SESONKI POIS

Monella on vielä Äitienpäivä-tuotteet verkkokaupassa, ota tavaksi siivota sesonki pois heti sen mentyä. On tärkeää pitää verkkokaupan valikoima ajan tasalla, sillä vanhojen sesonkien näkyminen voi antaa kuluttajille epäsiistin ja huolimattoman vaikutelman. Eihän kivijalkakaupassakaan pidetä vanhoja tuotteita esillä!

  • PIILOTA  sesonkikohtaiset tuotteet silmä-painikkeesta piiloon odottamaan ensi vuoden äitienpäivää. 
  • VAIHDA kesään ja valmistujaisiin sopivat tuotteet eri kategoriaan, kuten “Kukkakimput”, “Valmistujaiset”, “Kukkivat kukat”
  • MUUTA aukioloajat ja toimituspäivät takaisin normiin
  • POISTA käytöstä toimituskampanja jos se on ohi
  • LISÄÄ tuotteita valmiiksi seuraavaan sesonkiin

VALMISTUJAISET 2022

Sesongista suoraan toiseen, seuraavaksi juhlitaan valmistuvia!

Valmistujaiset- kategoria tulee verkkokauppoihin näkyväksi pe 13.5. 

Suosittelemme laittamaan tuotteita jo ennakkomyyntiin verkkokauppaan. Mikäli saat ruusuja  vasta valmistujaisviikolla, lisää tuotekuvaukseen teksti ennakkomyynnistä! Esimerkiksi “Tämä tuote ennakkomyynnissä, toimitus aikaisintaan 31.5 alkaen.”

Seuraa meitä somessa