Nyt laitetaan verkkokauppaan äitienpäivätuotteet esille!

Äitienpäivä on jo ensi viikolla! Kiireesti tuotteet verkkokauppaan esille oikeaan kategoriaan.

Avaat Äitienpäivä-kategorian lisäämällä sinne tuotteita. Jos sinulle on viime sesongista tuotteita jo valmiina kategoriassa, riittää että klikkaat silmä-painikkeen aktiiviseksi eli punaisesta vihreään. Voit myös vaihtaa sopivien jo myynnissä olevien tuotteiden kategoriaa esim. Kukkakimput > Äitienpäivä. 

 

Hyödynnä uutta kuvahaku-toimintoa

Nyt on aika laittaa sesonkituotteet myös verkkokauppaan myyntiin! Avaa silmä-painikkeesta näkyville viime vuoden sesonkituotteet “OMAT TUOTTEET” kohdasta tai luo kokonaan uusi tuote omista kuvistasi tai eKukkagallerian kuvista. Apuna voit hyödyntää uutta eKukka kuvagallerian kuvahaku-ominaisuutta. 

Tietoa uudesta kuvahausta

eKukka-kuvagalleriasta voit nyt hakea kuvia hakusanalla. Esimerkiksi hakusana tulpp löytää todennäköisesti tulppaanikuvat.
Huom! Kuvagallerian tietokannassa on jonkin verran kuvia, joilla ei ole nimeä. Näitä ei luonnollisesti vielä esiinny hakutuloksissa.

Video sesonkituotteen lisäämisestä

Alla olevasta VIDEO-painikkeesta pääset katsomaan videon, jossa  lisätään  ajankohtainen tuote eKukan Demokauppaan. (Video on tehty alkuvuodesta jolloin tulppaanikimppu oli ajankohtainen, ei toki enää) Videolla vinkataan myös kategorioiden näkymisestä.

 

Viikon vinkki

Varmista, että hallintapaneelissa osiossa “Etusivu” on kohdassa 3. “Kategorioittain”. Suosittelemme tätä valintaa, tällöin tuotteet verkkokaupassa näkyvät kategorian mukaan. Pääkategorioiden järjestys:
1.Sesonki 2.Onnittelukukat 3.Suruun 4.Juhla 5.Huonekasvit 6.Lahjat 7.Kortit 8.Puutarha

Seuraa meitä somessa