Nyt laitetaan verkkokauppaan sesonkituotteet esille

Kukkakaupassa kevään odotus alkaa jo tammikuussa. Punainen jouluntunnelma saa väistää ja tilalle tulee valoisa vihreä!

Sydäntalvi on monen leikkokukan parasta sesonkia. Joko teillä on myynnissä raikkaat tulppaanit ja iki-ihanat ranunculukset? Moni kuluttaja on löytänyt myös anemonien herkän kauneuden.

 

Hyödynnä uutta kuvahaku-toimintoa

Nyt on aika laittaa sesonkituotteet myös verkkokauppaan myyntiin! Avaa silmä-painikkeesta näkyville viime vuoden sesonkituotteet “OMAT TUOTTEET” kohdasta tai luo kokonaan uusi tuote omista kuvistasi tai eKukkagallerian kuvista. Apuna voit hyödyntää uutta eKukka kuvagallerian kuvahaku-ominaisuutta. 

Tietoa uudesta kuvahausta

eKukka-kuvagalleriasta voit nyt hakea kuvia hakusanalla. Esimerkiksi hakusana tulpp löytää todennäköisesti tulppaanikuvat.
Huom! Kuvagallerian tietokannassa on jonkin verran kuvia, joilla ei ole nimeä. Näitä ei luonnollisesti vielä esiinny hakutuloksissa.

Video sesonkituotteen lisäämisestä

Alla olevasta VIDEO-painikkeesta pääset katsomaan videon, jossa Päivi lisää ajankohtaisen tulppaanikimpun eKukan Demokauppaan. Videolla vinkataan myös kategorioiden näkymisestä.

 

Viikon vinkki

Varmista, että hallintapaneelissa osiossa “Etusivu” on kohdassa 3. “Kategorioittain”. Suosittelemme tätä valintaa, tällöin tuotteet verkkokaupassa näkyvät kategorian mukaan. Pääkategorioiden järjestys:
1.Sesonki 2.Onnittelukukat 3.Suruun 4.Juhla 5.Huonekasvit 6.Lahjat 7.Kortit 8.Puutarha

Seuraa meitä somessa