Lisää verkkokauppaasi syksyisiä tuotteita poimittavaksi!

Hiljalleen tuloa tekevä syksy jättää jälkeensä myös haikean mielen kesän loppumisesta. Hehkuvan sävyinen kukkakimppu piristää kuitenkin takuuvarmasti! Onhan verkkokaupassasi tuotteita syksyn väreissä?

Kuvagalleriaan on lisätty 4 Kukkakauppakalenterista tuttua syyskimppua. Löydät nämä sekä muut syyskuvat helpoiten käyttämällä gallerian hakutoimintoa. Kokeile esimerkiksi hakusanoja “syys” ja “syksy”.

Laita syystuotteet kategoriaan PINNALLA

eKukka goes Vain Elämää

Jälleen tänäkin vuonna eKukka toimii Vain Elämää -ohjelman yhteistyökumppanina. Tänä vuonna yhteistyötä syvennettiin entisestään, kun tiimimme floristimestarit suunnittelivat jo ennalta artistien illalliskukkien värimaailmaa yhdessä päälavastajan kanssa. Floristimestarit kävivät myös kuvauspaikalla Satulinnassa rakentamassa mm. bändin taustan kukkaseinää.

Avausjakso esitetään huomenna 9.9. ja seuraavalla viikolla alkavat artistien päivät. Tällöin alkavat myös eKukan Vain Elämää -päivitykset, seuraa Facebookissa ja Instagramissa!

Viikon vinkki

Klikkasitko vahingossa tilauksen “VALMIS” tilaan liian aikaisin?

Huomioi että siitä lähtee automaattisesti “Tilaus toimitettu” -viesti tilaajalle. Ole yhteydessä tilaajaan ja kerro ettei tilausta ole vielä toimitettu viestistä huolimatta. 
Nouto-tilauksista ei lähde tätä automaattiviestiä.

Seuraa meitä somessa