Valmiina pääsiäiseen!

Viime viikolla Kevätmessuilla näkyi, kuinka ihmiset janoavat nyt aurinkoisia värejä ja kevätkukkia. Takatalvi ei ole lannistanut, vaan suorastaan lisännyt kukkahimoa. Sipulikukat tekivät kauppaansa niin koristeltuina istutuksina kuin sellaisenaankin. Ne herättivät myös ihastusta sipuleineen käytettynä kimpuissa.

Valmiit eKukka sesonkimainokset

Olemme luoneet valmiita mainoksia hyödynnettäväksi sesonkeihin. Tänä vuonna lisäsimme valikoimaan myös pääsiäismainoksia. 

KLIKKAA TÄSTÄ MAINOSKANSIOON

Kuluttajien Kukkaystävät uutiskirjeessä ihaillaan keltaisia ruukkukukkia

Tiesitkö, että pari kertaa kuukaudessa ilmestyvä Kukkaystävät-uutiskirjeemme tavoittaa tuhansia kuluttajia? Uusimman uutiskirjeen aiheena on mm. keltaiset ruukkukukat ja oinaan horoskooppikukka.
Alla olevasta linkistä näet millainen on viimeisin eKukan kuluttajille suunnattu Kukkaystävät-uutiskirje!

TULOSSA VINKKIVIDEOITA

Ennen äitienpäivää teemme ja julkaisemme teille videoita, joissa käsitellään äitienpäivään liittyviä vinkkejä ja ohjeita sesonkia helpottamaan. 

Aiheina mm:
-toimituspäivien tarkastaminen
-toimituskampanjan hyödyntäminen
-Kuvagallerian hakusanat 

Onko sinulla toivetta, mitä aiheita haluaisit videoissa nähdä? Tai kaipaatko livelähetystä, kurssia, opetusta? Laita toiveesi tuki@ekukka.fi

Olethan muistanut päivittää pääsiäisen aukioloajat? Pelkkä kyltti ovessa ei riitä, moni asiakas tarkistaa aukioloajat ennen tuloaan netistä, esim. Google ja Facebook.

Muista myös päivittää TOIMITUSPÄIVÄT hallintapaneelista!

Seuraa meitä somessa